måndag 30 september 2013

Doppresenter

I lördags hade pysselskafferiet en scrap- och pysselträff och gissa om vi hade kul : )

Mitt mål med träffen var, förutom att umgås med likasinnade, att skapa en doppresent. Jag valde att göra en namnskylt/dörrskylt till det lilla knytet och så här blev resultatet:


Allt som är använt förutom den lilla charmsen är köpta på pysselskafferiet.
Förutom skylten gjord jag även en liten kudde till honom och den ser ut så här:
Babystämpeln är köpt på skafferiet medan resten är egna saker, men det finns givetvis massor av band och alfabetsstämplar hos PysselStina nere på pysselskafferiet 

Ses snart igen!

söndag 29 september 2013

Äntligen är det min tur

Nu går vi in i vecka fyra här på bloggen och det är äntligen min tur. Vem är då jag, jo jag är en glad prick med man och barn som tycker om att pyssla och gärna tillsammans med barnen. Som nyinflyttade i ett hus finns det många idéer, men innan husplanerna landat får jag pyssla med annat : )

Jag tycker nog om att hålla mina alster kanska så enkla och ren men hoppas ändå kunna inspirera er till en stunds pysslande.

Håll utkik så kommer snart mitt första pysselinlägg här på bloggen : )


Rosor och Julkort!

 Efter en otroligt trevlig pysseldag tillsammans med Pysselskafferiet och massor av glada vänner.Blev det massor av härlig inspiration.Kreativiteten flödar just nu och jag vill gärna prova det man köpte under träffen.Avsluta nu"min"bloggvecka med att säga TACK till er allihop.Tycker vi gör om det igen och det snarast!

 Avslutar med att visa mina två rosenkort,målade på lite olika sätt.Har under en tid trånat efter denna stämpel och gjorde nu slag i saken och köpte den.Tycker den är underbar och det räcker gott med bara den på kortet.
Pysslade lite under träffen med denna tomteflicka och har idag gjort henne klar.Hon är målad med Distresser.
ALLT material som jag använt till korten finns att handla hos Pysselskafferiet

Med detta avslut hälsar jag nästa DT välkommen!
Skall bli spännande att se vad som nu dyker upp! 

torsdag 26 september 2013

Nya stämpelmotiv.

 Nu har jag provat en del av de nya stämpelmotiven .
Här har jag stämplat direkt på bilden,ger en så fin effekt tycker jag.Det skall dock tilläggas att lite stämpelmotivet inte fick plats.

En så användbar och gullig textstämpel med hjärtan
Passar så bra till de flesta motiv.


onsdag 25 september 2013

Mitt 1:a Julkort

Efter en Trevlig Kväll med en del av DT-gänget hos Pysselskafferiet så började jag med detta Julkort.Inte illa av mig eftersom jag sällan gör Julkort,är nog ofta lite sent ute och avstår därför.Men nu blev det ett till slut.Har länge trånat efter stansen av  den STORA Snöflingan och nu ÄGER jag en sådan.Har även stansat ut Snöflingan i grönt och det passade ganska bra som lite blad!
Allt material till mitt kort finns att köpa i Webbshoppen.

måndag 23 september 2013

Verktygskanin med såg.

 Har fått den stora äran att få delta i Stinas och Malins alias Pysselskafferiets Designteam och är så stolt och glad över det.

Jag heter Carina och har pysslat i hela mitt liv.Älskar att prova på de mesta material såsom Trä-Ull-Lera-Betong mm fast håller nog mest på med scrapp.Vintage och chabby chick ligger mig nog varmast om hjärtat.Tycker också om att teckna och måla.
Denna veckan är min vecka och kommer här att lägga upp lite alster som jag skapar.
Mitt 1:a inlägg består av denna söta kanin som finns som  *clearstämpel med diverse tillbehör(däribland Tagsen på kortet)
Har målat den med Distresser
*Papperet kommer från You Do och heter My Teddy Bear.
*En liten skiftnyckel+Skruvar som decos.


Bjuder på en liten Såg att skriva ut om någon önskar.Passar bra till detta stämpelset.
Carina


söndag 22 september 2013

Time to say goodbye...



Då var det dags för mig att tacka för denna gången och lämna över till nästa medlem av Pysselskafferiets DT-team. Det gör jag med ytterligare en layout på Delightpapper.Det har varit lärorikt och roligt att skapa och sedan lägga upp på bloggen. Har inte bloggat något förut men nu skall det fortsätta. Stina får hjälpa mig att komma igång med en egen blogg och då hoppas jag att kanske få höra av er där. Hoppas ni har en riktigt mysig söndagskväll. Hemma hos oss blir det basket för hela slanten eftersom det är final i basket-EM. Jag tackar för denna gången och ser fram emot nästa. Kramar från Gunilla

lördag 21 september 2013

Fantastiska papper från Maja Design

 

 








Maja Designs papper är fantastiskt fina tycker jag. Fastnade för serien Fika när jag såg den första gången hos Stina i Pysselskafferiet. Efter detta har det kommit ett antal nya omgångar papper från Maja Design och nästan alla har blivit favoriter.
 
 
Korten som jag visar idag är gjorda med papper från Maja Design Vintage Spring Basics som finns att köpa i Pysselskafferiet. Har sedan tagit en kakservett och delat den på mitten.
En fjärilscharm och lite glitter på rosorna och så var korten klara.
Lätt som en plätt.
Ha en mysig lördag!
Gunilla
 
 

torsdag 19 september 2013

Ljuvliga Delight



Mitt andra DT-alster blev en layout. Som tur är har jag villiga fotomodeller som gärna lånar min kamera och har fotosession. Många fina bilder blir det. Har tagit fotot på layouten med mobilen så det blev kanske inte helt perfekt men jag hoppas ni kan se tillräckligt.

Papperet kommer från Delightserien som finns i Pysselskafferiet. Väldigt fina papper som är roliga att använda. I min DT-påse fanns också små fåglar och fjärilar i trä. Dessa har jag sprayat med distress och glimmermist för att de skulle få lite färg. Rosorna var vita från början men jag ville ha
dem svagt gröna så jag tog helt enkelt en grön stämpeldyna och kladdade på lite.

Det var allt för idag. Tror jag skall gå och pyssla lite så det blir något mer att visa under slutet av veckan. Ha en mysig torsdagskväll. Kram Gunilla


måndag 16 september 2013

Allt har en början.....




Detta är alltså början på min karriär som DT Gunilla. I mitt första DTpaket låg ett hjärta i trä och jag började med att måla det med vit akrylfärg. Klädde sedan in det med MajaDesigns Vintage Spring Basics, stämplade texten på ett papper som jag klippte ur och klistrade på. Sedan dekorerade jag med fjärilar och pärlor. Alla DT-alster kommer att visas hos Pysselskafferiet i Gånghester så kolla gärna där om ni är nyfikna.

Nu är det min tur!

 
 
Trodde knappt det var sant när jag fick mail från Stina och Malin med besked om att jag blivit utvald att ingå i Pysselskafferiets designteam. Jag blev väldigt stolt och samtidigt lite skakig för det är en stor utmaning men lugnet infann sig när jag träffade de andra medlemmarna i teamet. Så roligt det här skall bli!
 
Jag har scrappat sedan 2006 och började med att göra kort. Gick sedan över till layouter efter att ha gått en kurs hos Aase (Ängel60) som är en stor inspirationskälla för mig. Numera blir det lite blandat skapande. Älskar Maja Designs papper så det blir en del gjort med dem.
 
Vill ni ha inspiration rekommenderar jag ett besök hos Pysselskafferiet. Man blir glad så fort man går in där och jag känner mig hedrad över att vara en del av deras nybildade designteam.
Önskar er en riktigt bra dag trots regn och rusk! Kram Gunilla
 
 

lördag 14 september 2013

Mitt tredje DT alster...





 
Så nu är min DT vecka mot sitt slut. Det har vart trevligt lägga ut lite alster och förhoppningsvis har jag lyckats inspirera flera av er. Har fått en del fina kommentarer. Värmer mitt hjärta. Denna gång har jag gjort en påse som man kan få av Stina när man handlar. Passa på att spara nästa gång... Superkul att dekorera. Använde mig av Delight papprena även denna gång. Älskar den serien. Använde mig av de nya Spellbinders Lace heart. Så användbar!! Klockan är med. Sen förståss Delights egna tags. Blommor ett måste. Bilden jag använt är från mina privata scraplager. Flera bilder finns på min blogg. Tackar nu för mig, denna gång. Önskar nu en trevlig DT vecka för Gunilla. Ska bli kul se vad hon hittar på... Ha en underbar lördag allihopa. Det ska jag ha, för jag ska mumsa på tårta. Fyller "25" år igen. Fniss. Kram Marika


torsdag 12 september 2013

Mitt andra DT inlägg


Märks att det ute börjar bli höst. Men denna tid är som underbarast att sitta inne och mysa, och pyssla. Här kommer mitt andra DT alster. Gjorde en canvastavla. Använt mig av de ljuvliga Delight papprena. Spets och blommor samt en ljuvlig cykel från Marianne Design. Allt finns hos pysselskafferiet. Snart är min Dt vecka över, men lovar att innan veckan är slut, så lägger jag ut ett alster till Håll utkik. Mera bilder på canvastavlan finns på min blogg. Tack för att ni tittade in. Kram på er .

tisdag 10 september 2013

Mitt första DT alster

I min DT påse låg bla denna lilla ask som jag med en gång började altra. Den gjorde sig nästan av sig självt. Det är Delight papper i den. Sen använde jag mig av, Marianne Design staket och fågelholk. Så söta!! Givetvis spets och blommor. Allt finns hos Stina i Pysselskafferiet. Mer bilder av asken finns i min blogg. Fortsätt titta in i DT bloggen, kommer lägga ut mera alster i veckan. Vill önska er en trevlig afton. Kram på er, Marika

måndag 9 september 2013

Dessa två kort gjorde jag i pysselskafferiet


Var med Busan i Pysselskafferiet och pysslade lite. Var en del flams och skratt. Men fick ändå gjort två kort. Använt mig av den ljuva serien Delight. Älskar dem papprena samt allt annat som ingår i den serien. Passar till allt! Mina nya favoriter är också de nya diesen, vingarna, klockan, nyckeln, hjärtramen. De lär finnas på fler alster... Så håll utkik, kommer mer av mig i veckan.  Tack, för att ni tittade in. Kramiz


Det här är jag...



Marika heter jag. Har gillat pyssel sen jag var liten. När jag i somras fick reda på att jag blev DT för pysselskafferiet hoppade jag av glädje. Det svåraste var att inget säga förrän Pysselstina sa att det var ok. Men nu har vi kört igång, så det ska bli kul att få lägga ut alster av olika slag. Förhoppningsvis inspirera er som läser eller ser det i butiken.

Gillar prova det mesta, gör ej bara kort. Altra och göra minialbum ligger mig varmt om hjärtat. Men även dekorera och fixa hemma med ex betong är kul. Min stil är den romantiska gullinutt stilen. Älskar mycket rosa, spets och blommor.

Har träffat övriga DT medlemmar en gång än så länge. Vi kommer komplettera varann bra tror jag. Så det finns något för alla.

Jag har fått äran att börja, så håll utkik under veckan, så får ni se lite alster jag gjort. Inspirationen flödar mycket just nu....

Tackar för mig just nu. Vi kanske ses i Pysselskafferiet!! Kramiz

Min privata pysselblogg: WhiteLady
Min dotters pysselblogg: Busans Magasine (hon är junior DT hos pysselstina)

Och glöm självklart inte att även besöka de andra privata bloggarna som de övriga DT har. Ni hittar dem om ni klickar på deras bilder :)



söndag 8 september 2013

Det är nu det börjar...


I fredags var jag hos PysselStina för att få info hur man lägger in i  DT bloggen. Det blev många goa skratt. Jag är ju den som får äran att börja lägga ut. Så håll utkik under kommande vecka. Kommer presentera mig själv samt lägga ut 2 alster. Känns lite pirrigt nu. För det är nu det börjar... Kram på er allihopa. Från DT Marika