tisdag 31 december 2013

Dekorerade Pajformar


En sista dag för året på jobbet är slut.Nu väntas nya tider och får hoppas att även detta år blir bra.
Har nu gjort färdigt mina Pajformar som jag köpte på loppis.Tycker de är så fina och roliga att dekorera.
Använt mig av så söta Änglamotiv finns som ark hos Pysselskafferiet att köpa..


....lite glitter runt kanterna är effektfullt tycker jag
Ett antal paj och kakformer blev det för 20 kronor billigt!!!!

måndag 30 december 2013

Gott Nytt år!



Förstår inte riktigt vad tiden tar vägen.Ett Nytt År igen.....och ett Gott Nytt hoppas jag.
Tycker så mycket om dessa papper från Vivi Gade och de passar utmärkt till att klä om ett Nyårspaket med.En härlig parfym skall fylla tomrummet i asken.
Året börjar därför perfekt med en vecka för inspiration här i DT-bloggen.Och jag hoppas att kunna inspirera någon.
Vill naturligtvis önska er ALLA som kikar in ETT GOTT NYTT 2014.

PS:Ett nytt inlägg kommer imorgon med ett fynd från en loppis.
Välkommen tillbaka!

söndag 29 december 2013

Födelsedagskort




Mitt sista kort för denna gången är ett vårligt födelsedagskort i Maja Designs serie Vintage Spring Basics. Rutan längst upp till vänster är utstansad i Spellbinder och fjärilarna har jag klippt ut och satt lite glitter på. Sedan är det en charm i form av en födelsedagstårta.
Det mesta materialet kommer från Pysselskafferiet.
Ha det så bra tills vi hörs nästa gång.
Kram Gunilla

lördag 28 december 2013

Två kort


Här har jag gjort ett kort som kan användas till lite av varje. Stämpeln kommer från White Fairy och finns att köpa i Pysselskafferiet. Papperen är från Maja Designs serie Vintage Spring Basics.
 

 
 
Nästa kort är från samma pappersserie och även där har jag använt en stämpel från White Fairy.
 
 
Hoppas ni hittar en liten stund för pyssel nu när de mest hektiska dagarna är över.
Det kommer ju några fler helgdagar så chansen kanske kommer. Ha en bra kväll! Kram Gunilla

torsdag 26 december 2013

Presentpåse

Det är alltid bra att ha små presenter på lut. Här har jag tagit en cellofanpåse, stansat ut med Spellbinder och stämplat med en stämpel från White Fairy. I med lite julgodis och dekorera med ett band. Allt material kommer så klart från Pysselskafferiet. 
Önskar er en mysig Annandag Jul. Kram Gunilla

måndag 23 december 2013

Födelsedagspresent

 
 

Min dotter Josefina fyller år den 21 december och i år fick hon bland annat detta altrade smyckeskrin.
Asken är köpt hos Stina i Pysselskafferiet och det var också där jag fick inspirationen. Jag har klätt asken in- och utvändigt med Maja Designs papper Vintage Autumn Basics, sedan har jag limmat på lite spets och rosor. Figuren på locket har jag klippt ut från det ena papperet. Allt material går att köpa på Pysselskafferiet.

lördag 21 december 2013

Altrad ask





 
Denna gången har jag altrat en ask. Grundmålade den först vit. Sen har jag använt mig av Maja Designs papper samt klippark. Stämpeln kommer från WhiteFairy. Blommorna har jag gjort själv, samt de små blommorna stansade jag ut med en liten blomstans (säljs i tre-pack). Kanterna har jag lite snöpuff på. Avslutningsvis lite glitter från You Do. Snöflinge stansen är en Martha Stewart. Allt material hittar ni som vanligt hos Pysselskafferiet. Önskar er en underbar Jul samt ett Gott Nytt år. Kram Marika

onsdag 18 december 2013

Snögubbe







 
Denna gång blev det ett vintrigt kort. Har använt mig av Maja Designs härliga papper igen. Bara älskar de små blocken. Den lilla snögubben kommer från WhiteFairy. Fönstret är från spellbinders, och från den tittar en liten tjej ut. Det är från ett klippark från Pion. Bara älskar den nya diesen från spellbinders med istapparna. Så effektfullt med lite snöpuff och glitter. Ja, nu är det ej många dar fram till Jul. Önskar det var lika mycket snö ute som mitt kort. Älskar snö, åka pulka etc med barna. Önskar er alla en fin dag.  Kram Marika

måndag 16 december 2013

Julglädjen finns i ditt hjärta





 
Jösses, vad tiden rinner iväg. Nu är det redan min tur. Denna gången har jag gjort ett kort i julens tecken igen. Använde mig av Maja designs ljuvliga papper. Älskar hela serien. Tomten är från ett klippark i samma serie. Stämpeln kommer från WhiteFairy. Tycker texten är så bra, viktigt komma ihåg att det som ligger under granen ej är det viktigaste, utan det som finns i ditt hjärta. Har använt mig av en ram från Spellbinders. Swirlen kommer från Marianne design. Sååå användbar! Den lilla berlocken med julstrumpan är från eget "skafferi", tyckte den passade in bra. På rosorna har jag lagt på lite glitter från You Do. Stämplade på vanligt akvarellpapper som jag distressade med brunt som jag sen knycklade ihop lite... Lite snöpuff på kanterna för att rama in kortet lite mera, tycker det blir fint. Passar alla årstider.... Slutligen lite glitter på tomtens skägg.
Allt material hittar ni som vanligt hos Pysselskafferiet. Önskar er alla en fin måndagkväll. Hoppas ni tittar in fler gånger under veckan. Kram Marika

lördag 14 december 2013

2 sidor till färdiga till Alfreds fotoalbum!

Den här gjorde jag till en utmaning på pysselträffen förra söndagen. Här har jag stämplat rubriken med clearstamps, Stina har många olika att välja på i butiken. Sedan har jag använt mig utav min favorit igen: washitape! Jag har även använt en hörnrundare på kanterna på fotona.

Gjorde 2 sidor eftersom jag hade en del foton som jag ville ha med.
Tack för att ni kikade in! Och God Jul! :)

torsdag 12 december 2013

3 julkort

Hej igen!

Då var det dags för mig att visa några julkort.

Här har jag än en gång använt prickig cardstock. Tycker det blir så livfullt på något vis. Har använt någon form av säckväv till bakgrunden, vet inte riktigt vad man kallar det men det finns hos Pysselskafferiet. Som detalj har jag stämplat ett hjärta på rött papper och klippt ut. Har även tagit och lagt en tunn linje med glitterlim runtom tomte-bilden.

Här har jag stämplat med en God Jul-stämpel från Pysselskafferiet måånga gånger för att skapa en bakgrund. Har klippt ut hjärtan. Satt tre blingstenar vid varje hjärta i olika blå nyanser.

Den här söta stämpeln fick alla som var med på Pysselskafferiets pysselträff i söndags. Jag hade inte med mig några pennor/färg till färgläggning, men jag tyckte att den gjorde sig ganska bra utan att färglägga den faktiskt.

Detaljer: Bling och spets och band.

Tack för titten igen!
//Angela

tisdag 10 december 2013

Juliga layouter

Då var det min vecka igen! I söndags var jag på pysselträff hos Pysselskafferiet. Det var så himla mysigt och roligt, dels att träffa alla trevliga tjejer som var där och dels för att få sitta och bara pyssla i många timmar. Jag fick gjort riktigt mycket under dagen. Här kommer två layouter med foton från förra julen.
  Här har jag använt ett fint mönstrat papper i bakgrunden, finns jättemånga fina julpapper i butiken just nu.
Jag har klistrat dit en charms i form av en snöflinga + lite bling och några silvriga stjärnor + en bit washitejp.
Även här fick det bli ett mönstrat brunt papper som bakgrund.
Klippte ut ett hjärta för hand på ett prickigt cardstock.


Tack för titten!
//Angela

fredag 6 december 2013

Ängel





Här har jag gjort en ängel i min favvolera!! Som stomme använde jag mig av frigolit. Har tidigare använt mig av trästomme. Som vanligt hittar ni allt material hos Stina i Pysselskafferiet. Gillar göra små konstverk av denna lera. Prova du också!! Önskar nu alla en fin fredagkväll med massa mys. Det ska jag ha!! Kram Busan

tisdag 3 december 2013

Julgranshängen








 
Hej igen!!
I min DT påse låg det bla dessa små träplattor som såg ut som hjärta och stjärna. Funderade ett tag vad göra med dem... Sen kom jag på det!! Tog fram lite aluminium tejp och lite olika stansar och papper. Satt en stund och planerade hur alla blommor skulle vara. Limmade dem på plats och sen tog jag på aluminium tejpen. Sen fick jag kladda lite med akrylfärg. Färgen var grå metallic, så snyggt. Kul och kladda lite. Sen fick det torka in lite, sen putsade jag bort överflödig färg med papper. Se vad fint det blev. De ska få hänga i julgranen sen!! Hoppas ni vill prova också, det var kul göra dem. Allt material finns i Pysselskafferiet.Titta gärna in fler gånger under veckan, har en del fint att visa er. Kram Busan