lördag 29 november 2014

Julkort i blått

Nu närmar sig julen med stormsteg och det är dags att börja med julkorten. Idag har jag gjort två enklare kort i papper från Pion design. För att ge korten lite mer liv har jag fäst vissa detaljer med 3d-kuddar (tyvärr syns det väldigt dåligt på korten). 

Glad adventshelg!
Lilli

torsdag 27 november 2014

Lycka till...

Pysslade ihop ett kort åt en man som ska byta arbete. Använde mig av WhiteFairys stämpel "Lycka till". Papprena jag använt är från Tim Holtz.
De stora blommorna har jag gjort med hjälp av en blomstans. Visar er gärna hur man gör dessa blommor, anmäl er då till WhiteFairys pysselträff i februari. Man kan också då få möjlighet skapa sin egen textstämpel. Den kommer bara finnas i ett exemplar- den just du skapat!!
Hoppas vi ses då!!



Ha en fin torsdag allihopa. Kram Marika

lördag 22 november 2014

Julkrans


Tycker att julen är härlig med dito pyssel av allehanda slag och
köpte mig en mindre halmstomme att dekorera.
Här blev det med klippta remsor av Spets och linnetyg som jag virat runt på en tunnare ståltråd......


....ett sytt hjärta med lite ull och knappar fick ligga i centrum.


Några kottar fick också plats.

torsdag 20 november 2014

Fina julpaket

Det är en väldigt mysig period just nu även om det finns så mycket man vill göra att man blir alldeles yr i huvudet. Julkort, tags till julpaketen, fina paket, ljus, ljusgrupper och massor annat. Sedan är det kanske bra att köpa lite julklappar mellan varven. Idag tänkte jag visa två julklappar som är inslagna och klara.
 
 
 
Band, lite säckväv, ett fint papper och som pricken över i:et
egengjord julklappsadress.
 
Här kommer närbild på rosetten där jag knutit in lite säckväv.
 
 
 
Gjorde ett paket till med säckväv men då virade jag väven runt paketet istället.
Även här har jag en egengjort julklappstag.
 
 
Nu fortsätter jag med mitt pysslande och återkommer längre fram.
Önskar er en riktigt mysig första advent.
Gunilla
 
 
 


 

måndag 17 november 2014

Julen börjar närma sig...

Snart advent och årets underbaraste tid börjar närma sig.... Julen. Det är något speciellt med denna högtid. För oss pysslare, blir det en hektisk tid för vi vill kunna skicka handgjorda kort till våra nära och kära. Så denna gång har jag gjort fyra julkort. Använde mig av papper, klippark och stämplar från WhiteFairy. De säljs bara hos Pysselskafferiet.




Ha en fin måndag alla pysslare. Kram Marika

fredag 14 november 2014

Mitt allra första minialbum

Denna gången var jag sugen på att göra ett minialbum. Har aldrig gjort det tidigare. Använde en tag som mall. Ritade upp den på kartong från flingpaket. Sen klistrade jag på papper från WhiteFairy. Inne i albumet ville jag ha lite olika klippark med vintagebilder, de kommer också från WhiteFairy. Hih hih hii, när jag ändå höll på, stämplade jag även lite WhiteFairy texter här och var. Blev väldigt nöjd själv!! Mitt allra första....






Ha en fin dag allihopa. Kram Busan

lördag 8 november 2014

Julkort


Brukar vara lite dålig på att skapa julkort,men idag visar jag faktiskt upp hela två stycken.....inte illa för att vara jag!

Ett kort med skridskor som jag skurit ut med min Silhouette Cameo.En så kul maskin att använda. Med den finns det massor att göra som jag ej testat ännu.Så jag kör med det lite enklare.


Här blev det en dekoration på en påse med papper och motiv från White Fairy.

måndag 3 november 2014

Altrad spargris

Blev totalt förälskad när jag såg denna lilla söta spargris. Ville med en gång dekorera den så att den skulle passa en nyfödd baby som present eller som ex dop gåva. Har väldigt många i min omgivning som ska få pojkar, så det passade bra att göra en i blått...
Pappret jag använt är från WhiteFairy. Grundmålade den först med ToDoFleur. Den var väldigt kul att altra, lite sugen att göra en till, fast i rosa...









Ha en fin måndag allihopa. Kram från Marika

lördag 1 november 2014

Askar i olika storlekar

Barnen är väldigt förtjusta i allt som man kan lägga/gömma saker i så de har önskat askar till sina gosedjur. Idag tog vi tag i saken och klädde lite askar som vi gjort tidigare. Vi har endast använt oss av möstratpapper men vill man så kan man använda band, bling och annat man tycker är fint. För att göra askarna har vi använt oss av detta verktyg från WRMK (Finns att köpa hos pysselskafferiet).

Trevlig helg!
Lilli