måndag 29 december 2014

En kul variant på minialbum

God fortsättning på er allihopa!!
Hoppas ni haft en underbar jul och att ni fått tillbringa den med alla nära och kära. Idag visar jag en enkel variant på ett minialbum. den är väldigt kul att göra. Som ni märker är den väldigt lite dekorerad för att vara jag... Men gör man det, går den ej att stänga. Hoppas ni blir sugna på att göra detta lilla album. Kul gå bort present. Enkel att lägga olika teman på. Baby, dop, konfirmation, student och bröllop. Lycka till!!




Ha en fin måndag. Kram Marika

lördag 20 december 2014

Julkort Vitt/Beiget


Ja,jösses vad dagarna går fort.Har precis klätt granen och nästan städat klart.En promenad med Hugo blev det också.
Har inte gjort så många Julkort men någon blev det iallafall.
Här med Ljuvligt motiv på Målad Wellpapp.
Får med detta inlägg önska er ALLA En God Jul och Ett Gott Nytt År.













torsdag 18 december 2014

Julen är här ..........

Detta blir mitt sista inlägg före jul. Alla julkort är utskickade och nu håller jag på med det sista pysslandet för att få klart alla julklappar. Jag tycker att december är en av de mysigaste månaderna på året men den går alldeles för fort. Hade lätt kunnat hålla på ett tag till med julpysslande. Visar här kort på årets (troligen) sista julkort och en liten jultag.
 
 
 
 
När alla julkort och julklappar är klara känns det lite tomt ett tag och svårt att ta tag i något nytt. Skall försöka göra färdigt ett album som har legat ett tag och vi får se om det kanske kommer bilder på detta i nästa inlägg.
 
Tills dess vill jag önska er alla en riktigt God Jul.
Kram Gunilla
 

lördag 13 december 2014

Personligt i köket

Då makens guddotter med syster är här har vi pysslat lite med dem. Pysslet bestod av disktrasor och textilpennor. Kul och enkelt för alla att vara med. personligt blir det och det går bra att börja använda trasorna direkt utan risk för kladd.
Glad lucia
Lilli

onsdag 10 december 2014

Enkel gå bort gåva såhär vid Jul...

Såhär i mitten av december har vi nog alla en del att stå i.... Men man ska ändå hinna gå på olika avslutningar, tacka fröknar etc. Tänkte visa en enkel gå bort gåva. Blir en fin present utan att man blir ruinerad. Man tar två ljus, väljer nån fin servett, min klara favorit är ju de från sagen, som man sätter fast det med decoupage. Finns olika sätt att göra det på. Här har jag bränt in den med min värmefön, men det går lika bra att måla på med ett speciellt decoupagelim direkt på ljuset. Sen dekorerar man en tändsticksask. Här har jag använt mig av papper samt klippark från WhiteFairy. Kanterna har jag embossat, Stina har många fina färger i butiken. Sen är det bara lägga lite cellofan runt om, och du har en fin present!!





Ha en fin torsdag nu allihopa. Kram Marika

lördag 6 december 2014

Snögubbar


Nu går det fort till Julen närmar sig och fått lite bråttom med att göra lite julkort.Här ett kort med tre snögubbar på beigt papper.Tycker det är lite kul att måla med vitt och det blir lite annorlunda effekt med det tycker jag.Texten är såå fin och kommer från pysselskafferiet.
Önskar er alla en trevlig helg.

torsdag 4 december 2014

Juletider..........

 
 
När man gör en julkort så blir det alltid en massa spillbitar över. Som scrappare försöker man ta vara på så mycket som går så det där med att slänga papper vill man undvika.
Det finns flera bra sätt att använda småbitar av papper och jag är just nu inne på det här med tags till julklapparna istället för att klistra på en juletikett. Ett extra plus är att man kan färgmatcha etikett och inslagningspapper. Visar här några exempel på mina jultags.
 

 
 
 
 
 
Förhoppningsvis blir någon glad att få en sådan här på sin julklapp.
 
Ha det så bra i julstöket.
Gunilla
 
 

måndag 1 december 2014

Gammalt får nytt liv...

Viss är det underbart med tiden som är nu. Man sitter inne och pysslar med allt och inget. Kul att göra julkort, men kände nu att göra något helt annat. Köpte i somras detta bord som ska sättas fast i väggen. Visar en före bild, så gräslig, samt fattades bordsskiva. 
Men såg en bild framför mig hur den kunde bli...
Så fixa brädor att fixa bordsskiva, som jag sen målade med ToDo Fleur  färg, grå Mr grey. Bordsbena fick också en omgång med färg från ToDo Fleur, vit Sugar. 
 Helt klart en förändring! Vad tycks??



Nu är jag sugen på ett nytt projekt...
Önskar er alla en fin 1:a December. Nu går tiden fort fram till Jul. Ta hand om er.
Kram Marika